TOPRO COLOSTRUM MIX * 25 GRAM

07271
€ 4,65
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Topro Colostrum Mix

Biest is van levensbelang! Het is de eerste voeding die lammeren en kalveren binnen krijgen en is nodig voor een goede start. Biest is dé bron van immunoglobulines, vet, eiwit en vocht die het lam nodig heeft. Met name in dit stadium is een goede voorziening in immunoglobulines essentieel voor de gezondheid en overlevingskansen van het pasgeboren lam. Voldoende biestopname, en daarmee opname van immunoglobulines, is niet altijd vanzelfsprekend. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat de moeder onvoldoende biest produceert.

 

Topro Colostrum Mix is een perfecte aanvulling voor lammeren. De Topro Colostrum Mix is geproduceerd met als doel het zo goed mogelijk vervangen van biest en vormt dan ook een uitstekende aanvulling in geval van tekorten. Het product bestaat uit: rundercolostrum, wei-eiwit poeder, kokosnootolie, gehydrolyseerd wei-eiwit en ei-eiwit. Daarnaast zijn de nodige vitaminen en sporenelementen toegevoegd. Door de handige zakjes van 25 gram is het product eenvoudig te doseren.

 

Samenstelling: rundercolostrum, wei-eiwit poeder, kokosnootolie, gehydrolyseerd wei-eiwit en ei-eiwit.

 

Toelichting op dosering:

Mix 25 gram poeder met 80 ml warm water totdat het poeder is opgelost. Advies bij erg zwakke dieren: mix 50 gram poeder met 120 ml warm water. Dien de melk zo snel mogelijk na de geboorte toe, het liefst binnen zes uur!

 

1 afgestreken maatschep = 15 gram.

 

Topro Colostrum Mix is vrij van BVD, para tbc en IBR.

 

Topro Colostrum Mix is ook geschikt voor kalveren!

Gebruiksaanwijzing bij kalveren: De hoeveelheid toe te voegen Topro Colostrum Mix is afhankelijk van de biestkwaliteit, gemeten met de refractometer:

*minder dan 18 kg: voeg dan 8 maatscheppen (= 120 gram) Topro Colostrum Mix per liter biest toe.

*minder dan 23 kg: voeg dan 4 maatscheppen (= 60 gram) Topro Colostrum Mix per liter biest toe.

Los de Colostrum Mix eerst op in 200 ml warm water en mix dit totdat dit is opgelost. Daarna kan het worden toegevoegd aan de biest.

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
07271
15 andere producten in dezelfde categorie: