Alle beste verkochte producten

DIAMOND V "XP" LS GMO CONTROLLED*

02638
€ 45,44
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Diamond V “XP” LS is  een specifiek voor de veevoeding ontwikkelt fermentatieproduct afkomstig van de gist saccharomyces cerevisiae. Het bestaat uit de gist zelf, de voedingsbodem waarop de gisten groeien en de stofwisselingsproducten (metabolieten) die de gisten maken. De metabolieten stimuleren de groei van bepaalde soorten bacteriën. Diamond V “XP” LS verbetert de vertering en verhoogt hierdoor de voer efficiëntie.

Diamond V “XP” LS is onder andere te gebruiken bij snelle structuurarme rantsoenen, zetmeel- en/of suikerrijke rantsoenen, rantsoenwijzigingen, pensverzuring (komt voor bij 60% van de Nederlandse veestapel), transitieperiode, hittestress, onverteerde delen in de mest (slechte opname), veel ruwvoer in het rantsoen.

Diamond V stimuleert de groei van micro-organismen in de pens, stabiliseert het pensmilieu en gaat pensverzuring tegen, verbetert de vertering en verhoogt hierdoor de voer efficiëntie, verhoogt de beschikbaarheid van energie en eiwit en verhoogt de algemene gezondheid van de koe en geeft daardoor minder uitval.

 

Dosering:

-opstartperiode (circa twee weken) 100 gram per dier per dag

-onderhoud (gehele lactatie) 50 – 60 gram per dier per dag

 

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
02638
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
7 andere producten in dezelfde categorie: