NITROSHURE GMO CONTROLLED*

02698
€ 57,50
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

NitroShure is een gecoat voederureum die langzaam vrijkomt in de pens. Het zorgt voor een langdurigere stikstofafgifte waardoor de pensbacteriën het beter kunnen benutten.

 

NitroShure is een product voor rundvee dat zorgt voor het geleidelijk beschikbaar komen van ureum in de pens. Het ureum is met een gepatenteerde techniek gecoat met verschillende lagen vet. Het langzaam vrijkomen van ureum in de pens optimaliseert de eiwit-energieverhouding in de pens. Dat leidt tot meer microbieel eiwit in de pens.

 

Bij juiste toepassing van NitroShure kan een veehouder besparen op onbestendige eiwitcomponenten in het rantsoen. Naast een directe besparing is dit eveneens gunstig voor de bedrijfsspecifieke excretie (BEX). Met de aankoop van NitroShure wordt namelijk geen fosfaat aangevoerd.

 

NitroShure is bedoeld voor toepassing in rantsoenen van melkgevende koeien of van vleesvee. Het product is verkrijgbaar in fijne korrels in zakken van 25 kilo en kan in gemengde rantsoenen worden toegepast of los voor het voerhek als topdressing worden verstrekt. Ook menging in specifieke mineralenmengsels is mogelijk. De adviesdosering is 50 tot 150 gram per koe, afhankelijk van de totale rantsoensamenstelling en de productiedoelstelling van uw bedrijf.

 

NitroShure is een aanvullend diervoeder voor rundvee.

 

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
02698
6 andere producten in dezelfde categorie: