Alle beste verkochte producten

FARM-O-SAN PRO-KETO 200 KG *

07926
€ 925,00
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Farm-O-San Pro-Keto 200 liter

Melkkoeien en schapen met een negatieve energiebalans proberen het energietekort te compenseren door hun lichaamsvet te mobiliseren. Als de lever niet genoeg capaciteit voor de vetmobilisatie heeft en het vet wordt gemetaboliseerd tot ketonen, ontstaat ketose. Om deze problemen te voorkomen, is het belangrijk dat u de energie-inname van het dier zo snel mogelijk vergroot. Farm-O-San Pro-Keto is een dieetvoeder dat grote hoeveelheden glucogene energie levert en de kans op ketose verkleint.

Farm-O-San Pro-Keto is een dieetvoeder dat het risico op slepende melkziekte verkleint. Dit vloeibare product bevat propyleenglycol en glycerol, twee glucogene energiebronnen in combinatie met vitaminen, mineralen en twee smaakstoffen. Het kan gemengd worden met TMR of los verstrekt worden.

De juiste energiebalans en het risico op subklinische slepende melkziekte

Koeien bereiken ongeveer 4 – 8 weken na afkalven hun lactatiepiek. De droge stof opname stijgt niet in hetzelfde tempo; de piek in droge stof opname wordt doorgaans 6 – 8 weken later bereikt. Daardoor hebben koeien de eerste 3 maanden na het afkalven een negatieve energiebalans. Dit kan leiden tot klinische of subklinische slepende melkziekte, waardoor gaandeweg de melkproductie en vruchtbaarheid verminderen en koeien vatbaarder worden voor ziektes.

 

Glucogene energie verstrekken door toediening van Farm-O-San Pro-Keto 40 Plus

Wanneer koeien een negatieve energiebalans hebben, is het belangrijk om ze van voldoende glucogene energie te voorzien. Het product bevat alle noodzakelijke ingrediënten voor een goede lactatiestart. Niacine en vitamine B12 verbeteren de energiebenutting en choline ondersteunt de werking van de lever.

Toediening en gebruiksaanwijzing:

Gebruik Farm-O-San Pro-Keto gedurende de eerste 3 – 6 weken van de lactatie. Geef twee keer per dag 100 – 125 ml als topdressing over het voer of gebruik een automatisch doseersysteem. Dien, in acute gevallen van slepende melkziekte, twee keer per dag 250 ml Farm-O-San Pro-Keto toe.

 

Samenstelling

Per kg product

Propyleenglycol en glycerol

65%

Vitamine E

2500 IU

Vitamine B12

100 µg

Niacine

7425 mg

Choline

10000 mg

Zink

1000 mg

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
07926
9 andere producten in dezelfde categorie: