Alle beste verkochte producten

FARM-O-SAN GLUCONOMIC 20 KG *

07921
€ 75,35
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Farm-O-San Gluconomic

Investeer in de kritieke fase in een gezonde oplossing!

De beste zorg voor verse moeders: Farm-O-San Gluconomic en Farm-O-San Reviva

Door rond het afkalven de bloed-calciumspiegel en de energiebalans op peil te houden, kan je de melkopbrengst maximaliseren. Maak je opstartaanpak compleet en combineer deze twee producten.

Farm-O-San Gluconomic is een aanvullend diervoeder dat het risico op slepende melkziekte verkleint. Dit vloeibare product bevat glycerol en propyleenglycol, twee glucogene energiebronnen in combinatie met vitamine E en B12 en twee smaakstoffen. Het kan gemengd worden met TMR of los verstrekt worden.

 

De juiste energiebalans en het risico op subklinische slepende melkziekte

Koeien bereiken ongeveer 4-8 weken na het afkalven hun lactatiepiek. De droge-stof-opname stijgt niet in hetzelfde tempo; de piek in droge-stof-opname wordt doorgaans 6-8 weken later bereikt. Daardoor hebben koeien de eerste 3 maanden na het afkalven een negatieve energiebalans. Dit kan leiden tot klinische of subklinische slepende melkziekte waardoor gaandeweg de melkproductie en vruchtbaarheid verminderen en koeien vatbaarder worden voor ziektes.

 

Glucogene energie verstrekken door toediening van Farm-O-San Gluconomic

Wanneer koeien een negatieve energiebalans hebben is het belangrijk om ze van voldoende glucogene energie te voorzien. Gluconomic bevat daarnaast vitamine E om de koe te ondersteunen in deze kritische periode en vitamine B12 om de energiebenutting te verbeteren.

 

Toediening en gebruiksaanwijzing:

Gebruik Farm-O-San Gluconomic gedurende de eerste 4 weken van de lactatie. Geef twee keer per dag 125 ml als topdressing over het voer of gebruik een automatisch doseersysteem. Dien, in acute gevallen van slepende melkziekte, twee keer per dag 250 mg Farm-O-San Gluconomic toe.

 

Samenstelling

Per kg product

Glycerol, Propyleenglycol

 

Vitamine E

1000 IU

Vitamine B12

100 µg

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
07921
9 andere producten in dezelfde categorie: