REDIAR 3.5 KG *

07937
€ 42,67
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Farm-O-San Rediar 3,5 kg

Diarree: een grote bedreiging voor jonge kalveren

Diarree vormt een grote bedreiging in de eerste weken van het leven van een kalf. Diarree veroorzaakt een verlies aan elektrolyten en water en leidt tot een verminderde melkopname. Uiteindelijk leidt dit proces door verlies aan voedingsstoffen en het gebrek aan melk tot dehydratatie, een verstoorde elektrolytenbalans, acidose en een negatieve energiebalans.

Farm-O-San Rediar: een smaakvolle oplossing voor kalveren met diarree

Farm-O-San Rediar is een dieetvoeder dat elektrolyten, suikers en buffers bevat om de water- en elektrolytenbalans te stabiliseren en om kalveren met diarree van energie te voorzien. Farm-O-San Rediar werkt snel omdat het gel vormt in de darm van het kalf. Farm-O-San Rediar is bijzonder smakelijk, waardoor (zieke)kalveren het graag opnemen.

Samenstelling

Per kg product

Dextrose

44,7%

Fructose

2%

Lactose

1,5%

Natriumchloride

7,2%

Natriumbicarbonaat

5,3%

Kaliumfosfaat

2%

Vitamine A

40000 IU

Vitamine D3

2375 IU

Vitamine E

1625 IU

Mangaan

138 mg

Zink

165 mg

Koper

9 mg

Enterococcus faecium

6,3x10 CFU

 

Toediening en gebruiksaanwijzing:

Blijf bij lichte vormen van diarree (kunst)melk voeren waaraan 25 gram Farm-O-San Rediar per liter is toegevoegd. Of maak een oplossing met 50 gram Farm-O-San Rediar per liter water en geef deze oplossing tussen melkvoedingen door.

Sla in ernstigere gevallen van diarree één of twee melkvoedingen over en geef in plaats daarvan naar behoefte een elektrolytenoplossing met 50 gram Farm-O-San Rediar. Ga geleidelijk weer op melkvoeding over door drie maal per dag 1,5 – 2 liter melk met 25 gram Farm-O-San Rediar per liter te geven.

 

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
07937
8 andere producten in dezelfde categorie: