Alle beste verkochte producten

JARDINO TUINCOMPOST 40 LTR.

09705
€ 5,85
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Jardino tuincompost 40 liter

 

Jardino tuincompost is samengesteld uit gecomposteerde boomschors, hoogwaardige tuinturf en calciumcarbonaat. De siertuincompost is verrijkt met organische meststof op basis van bloed-, beender-, haar- en hoornmeel en koemest. Jardino tuincompost is natuurzuiver en bevat naast veel organische stof ook veel voedingsstoffen die voor het bodem- en plantenleven onmisbaar zijn. Jardino tuincompost is dan ook zeer geschikt voor onderhoud en verbetering van het bemestingsniveau en de bodemstructuur van uw tuin. Het zorgt er voor dat de bodem luchtig wordt en water beter vasthoudt. Jardino tuincompost is ideaal om de structuur van de grond in uw border te verbeteren.

 

Pas Jardino tuincompost toe in het voor- en najaar:

 

Voor de borders:

Hark de bestaande grond goed los en breng de tuincompost aan over uw tuin. Vermeng de bestaande grond met de tuincompost door licht te harken en besproei daarna uw tuin.

 

Voor het gazon:

Bij aanleg van een gazon mengen met de bovenlaag en licht in harken. Kan in najaar ook over het gazon gestrooid worden om het gazon meer weerstand te geven tegen vorst. Bij het herstellen van kale plekken in het gazon de compost mengen met het graszaad en licht in harken.

 

Voor de moestuin:

Voor het spitten op de grond aanbrengen en tussen de gewassen uitstrooien. Houd jaarlijks de humusvoorraad en het bemestingsniveau in de tuin op peil.

 

Dosering: op bestaand terrein gemiddeld 40 liter per 10 m² gebruiken. Bij nieuwe aanleg gemiddeld 40 liter voor 5 m² gebruiken.

 

Jardino tuincompost is meerdere keren per jaar te gebruiken.

 

 

 

 

Productdetails
09705
6 andere producten in dezelfde categorie: