Alle beste verkochte producten

GRASZAAD BARENBRUG RESILIENT BLUE LAWN 15 KG

00514.15
€ 168,10
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Graszaad Barenbrug Resilient Blue Lawn

 

Wees voorbereid op het extreme! Ons klimaat veranderd wereldwijd. Extremen worden de nieuwe norm. Stortbuien, zinderende hitte en gortdroge zomers. Geen reden tot stress! Er is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met deze extremen omgaat: Graszaad Barenbrug Resilient Blue Lawn. Dit graszaad van de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!
Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus, stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor uw grasmat en die u hoofdbrekens bezorgen. Graszaad Barenbrug Resilient Blue Lawn blijft, in tegenstelling tot normale veldbeemden, koelbloedig onder deze omstandigheden en verdraagt deze verschillende stressfactoren. Door op het juiste tijdstip weer te herstellen kan Graszaad Barenbrug Resilient Blue Lawn terugvechten voor een optimale grasbezetting. Dit maakt dit graszaad uniek!
Als uw grasmat onder zware droogte en hittestress komt te staan is het fijn om te weten dat u er zeker van kunt zijn dat Graszaad Barenbrug Resilient Blue Lawn zich daar doorheen vecht en er weer goed bij ligt. Dit graszaad verdraagt bovengemiddeld goed stress en herstelt bovendien significant sneller van extreme stress.

 

Resilient Blue Lawn technologie

Resilient Blue Lawn bestaat uit grassen die uitblinken in veerkracht. Speciaal ontwikkelde Resilient Kentucky bluegrass (veerkrachtige veldbeemd) planten vormen het fundament. De Resilient Blue Lawn graszaden zijn behandeld met Yellow Jacket Water Manager. De unieke Yellow Jacket Water Manager zaadbehandeling zorgt voor een optimale vochthuishouding rondom het zaadje, zodat graszaden succesvol kiemen en jonge kwetsbare planten zich stressvrij ontwikkelen tot een gezonde en vitale grasmat. Zo vormt de Resilient Blue Lawn technologie een veerkrachtig fundament en is de grasmat voorbereid voor extremen in de toekomst.

 

Specificaties:

Vestigingssnelheid:                 Langzaam

Stikstofbehoefte:                    Zeer laag

Groeisnelheid:                        Langzaam

Zaaidichtheid per 100 m²:      2-3 kg

Zaaidichtheid per m²:             20-30 gram

Maaihoogte:                           20-40 mm
Zaaidiepte:                              5-10 mm

Productdetails
00514.15
10 andere producten in dezelfde categorie: