Alle beste verkochte producten

GRASZAAD BAR POWER SPEEL & SPORT 1 KG

00506.03
€ 15,30
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Barenbrug Graszaad – Bar Power RPR® - speel- & sportgazon

 

Met Barenbrug Graszaad – Bar Power RPR® - speel- & sportgazon wordt voor het eerst sterkte en snelheid in één soort gebonden. Dit mengsel is ook inzetbaar voor veel verschillende doeleinden, of het nu in uw tuin, op het plaatselijke trapveldje of in het park is. De decoratieve waarde van dit gazon is ook erg goed. Een snelle, stevige en prachtige grasmat is het gevolg.
Barenbrug Graszaad – Bar Power RPR® - speel- & sportgazon is geschikt voor inzaai en doorzaai. Het is een erg sterk mengsel dat dankzij roodzwenkgras een hoge ziekteresistentie behoudt in de dichte grasmat. De combinatie van stevigheid en snelheid zorgt ervoor dat dit graszaad de strijd aangaat met onkruiden en ongewenste grassen. Onderzoek heeft bewezen dat Barenbrug Graszaad – Bar Power RPR® - speel- & sportgazon beduidend beter is in droogte, hitte én in herstel van droogte- en hitteschade.

RPR® is een zelf herstellend Engels raaigras dat uitlopers vormt. Door de uitlopers is RPR® vele malen sterker dan andere soorten Engels raaigras, terwijl het wel dezelfde snelheid behoudt. Het resultaat is een zelf herstellend Engels raaigras dat prima bestand is tegen betreding en waarvan de optische kwaliteit hoog is. Zo is RPR® geschikt voor gazons in tuinen, parken en trapveldjes, waarbij het succes op sportvelden en golfbanen als bewezen is.
RPR® vormt de zogenaamde “determinate stolons”. Dit zorgt voor een soort netting in de zode waardoor de grasplantjes met elkaar verbonden zijn. Hierdoor wordt het gras niet snel weggeschopt en is er dus weinig schade. Zo is uw grasmat bijna niet kapot te krijgen. Mocht het toch kapot gaan, dan treedt het zelf herstellende vermogen van RPR® in werking.

Specificaties:

Vestigingssnelheid:                 Snel

Stikstofbehoefte:                    Hoog

Groeisnelheid:                        Snel
Zaaidichtheid per 100 m²:      2-3 kg

Zaaidichtheid per m²:             20-20 gram
Maaihoogte:                           20-40 mm

Zaaidiepte:                              5-10 mm

 

 

 

 

 

 

Productdetails
00506.03
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
10 andere producten in dezelfde categorie: