Alle beste verkochte producten

ADVANTIX 100/500 SPOT-ON 4-10KG 4 PIPET

07616
€ 32,35
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Advantix 100/500 voor honden - voor honden van 4 tot 10 kg

Advantix 100/500 voor honden is een spot-on (huiddruppels) met een uitgebreide werking. Dit middel weert teken af, doodt ze en heeft een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en bijtende luizen. Advantix 100/500 voor honden biedt dankzij het afwerende effect het voordeel dat teken niet hoeven te bijten om gedood te worden. Advantix voorkomt ook dat muggen, stalvliegen en zandvliegen kunnen bijten, zodat risico op ziekteoverdracht wordt verminderd. Werkt tot 4 weken. Blijft doeltreffend, ook als uw hond nat wordt. (Voorkom contact met water tot 48 uur na toepassing).

Dit middel is niet geschikt voor katten.

Dosering

1 pipet voor honden van 4 tot 10 kg

Wijze van toediening

Neem een pipet uit de verpakking. Houdt de pipet rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje opnieuw verwijderen. Terwijl de hond stilstaat de haren tussen de schouderbladen uit elkaar drukken totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp de pipet enkele malen stevig samen om de inhoud direct op de huid te ledigen.

 

Aanwijzing voor een juiste toediening

Enkel voor uitwendig gebruik. Uitsluitend aanbrengen op onbeschadigde huid. Breng niet teveel op één enkele plaats aan, anders kan een deel van de oplossing van de huid van de hond aflopen.

NA TOEDIENING UW HANDEN WASSEN!

Zie voor meer informatie de bijsluiter in de verpakking.

 

 

Productdetails
07616
16 andere producten in dezelfde categorie: