Alle beste verkochte producten

ADVANTAGE 80 KAT 4 X 0.8 ML

07620
€ 21,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Advantage 80 voor katten - voor katten vanaf 4 kg  (niet geschikt voor katten met een lichaamsgewicht onder de 4 kg)

Advantage 80 voor katten is een spot-on die zeer snel werkt tegen vlooien. Dit middel doodt vlooien door contact, de vlo wordt direct gedood zonder eerst te bijten en krijgt geen kans om eitjes te leggen. Advantage 80 voor katten werkt ook in op de omgeving en zal de larven van de vlo doden, zo wordt de voortplantingscyclus van de vlo op 2 manieren gestopt! Advantage werkt 3 tot 4 weken, na toediening worden aanwezige vlooien binnen 24 uur gedood. Blijft doeltreffend, ook als uw kat nat wordt.

Dosering

1 pipet voor katten vanaf 4 kg.

Wijze van toediening

Neem een pipet uit de verpakking. Houdt de pipet rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje opnieuw verwijderen. Druk de haren op de nek van de kat ter hoogte van de schedelbasis uit elkaar totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp de pipet enkele malen stevig samen om de inhoud direct op de huid te ledigen.

Aanwijzing voor een juiste toediening

Enkel voor uitwendig gebruik. Toediening aan de schedelbasis minimaliseert de gelegenheid voor de kat om aan het product te likken. Enkel aanbrengen op onbeschadigde huid. Laat niet toe dat recent behandelde dieren elkaar aflikken.

NA TOEDIENING UW HANDEN WASSEN!

Zie voor meer informatie de bijsluiter in de verpakking.

 

 

Productdetails
07620
16 andere producten in dezelfde categorie: