Alle beste verkochte producten

ADVANTIX 400/2000 SPOT-ON 25-40 KG 4 PIPET

07618
€ 39,90
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Advantix 400/2000 voor honden - voor honden van 25 tot 40 kg (Voor honden zwaarder dan 40 kg dient de geschikte combinatie van pipetten gebruikt te worden)

Advantix 400/2000 voor honden is een spot-on (huiddruppels) met een uitgebreide werking. Dit middel weert teken af, doodt ze en heeft een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en bijtende luizen. Advantix 400/2000 voor honden biedt dankzij het afwerende effect het voordeel dat teken niet hoeven te bijten om gedood te worden. Advantix voorkomt ook dat muggen, stalvliegen en zandvliegen kunnen bijten, zodat risico op ziekteoverdracht wordt verminderd. Werkt tot 4 weken. Blijft doeltreffend, ook als uw hond nat wordt. (Voorkom contact met water tot 48 uur na toepassing).

Dit middel is niet geschikt voor katten.

Dosering

1 pipet voor honden van 25 tot 40 kg (Voor honden zwaarder dan 40 kg dient de geschikte combinatie van pipetten gebruikt te worden, bijv. een hond van 47 kg, krijgt 1 pipet 400/2000 en 1 pipet 100/500)

Wijze van toediening

Neem een pipet uit de verpakking. Houdt de pipet rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje opnieuw verwijderen. Terwijl de hond stilstaat de gehele inhoud van de pipet gelijkmatig op vier plaatsen op de rug (van schouder tot staartbasis) aanbrengen. Op elke plek de haren uit elkaar drukken totdat de huid zichtbaar wordt. Plaats de open zijde van de pipet op de huid en knijp zachtjes om een gedeelte van de inhoud direct op de huid te druppelen.

 

Aanwijzing voor een juiste toediening

Enkel voor uitwendig gebruik. Uitsluitend aanbrengen op onbeschadigde huid. Breng niet teveel op één enkele plaats aan, anders kan een deel van de oplossing van de huid van de hond aflopen.

NA TOEDIENING UW HANDEN WASSEN!

Zie voor meer informatie de bijsluiter in de verpakking.

 

 

Productdetails
07618
16 andere producten in dezelfde categorie: