Alle beste verkochte producten

BSI MITE STOP BLOEDLUIS STARTSET

07116
€ 45,50
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

BSi MiteStop Bloedluis startset

BSi MiteStop startset is een complete set inclusief drukspuit om bloedluis, mijten e.d. te voorkomen èn bestrijden, op een volkomen natuurlijke en duurzame manier. MiteStop is een zeer doeltreffend bestrijdingsmiddel tegen typische ectoparasieten bij vogels, zoals bloedluizen, vogelmijten en piepschuimkevers (kleine meelworm). MiteStop heeft ook een interessante nevenwerking tegen vlooien en helpt plagen te voorkomen.

Hoe het werkt?

BSi MiteStop Bloedluis is een pesticidevrij, wateroplosbaar concentraat met fysische werking: het product met een gepatenteerde formulatie vormt een driedimensionaal net rondom de ectoparasiet en eventueel aanwezige eitjes (Ecto Net Technology). Parasieten worden geïmmobiliseerd en kunnen zich niet meer voeden. MiteStop draagt zo bij aan verbetering van de eiproductie en de algemene gezondheid van de vogels door het stressniveau en het risico op ziektes, veroorzaakt door ectoparasieten, te verminderen. MiteStop bevat geen insecticide, is geur- en kleurloos, kan toegepast worden in aanwezigheid van vogels en eieren en werkt meteen.

BSi MiteStop Bloedluis is een zeer doeltreffend middel tegen rode bloedluizen, mijten, vlooien en andere parasieten bij kippen, duiven en (sier)vogels.

BSi MiteStop Bloedluis:

-bevat geen insecticide;

-heeft een fysieke werking;

-voorkomt en bestrijd;

-is toepasbaarin aanwezigheid van vogels en eieren!;

-is een startset met een concentraat (50 ml) en bijgeleverde handspuit voor 1,5 liter.

Toepassing

MiteStop toepassen met drukspuit op alle oppervlakten, spleten en holten waar ectoparasieten kunnen voorkomen.
Dosis: 10 ml product op 1 ltr water (1% oplossing) voor ± 10 m².
Aantal toepassingen: voor een noodzakelijke interventie bij een (rode vogelmijten)plaag zijn ten minste drie opeenvolgende behandelingen nodig, telkens met 5 tot 7 dagen ertussen. Bij een aanhoudende plaag de behandeling elke 30 dagen herhalen.

Gebruiksaanwijzing

De bijgevoegde drukspuit van 1,5 ltr gedeeltelijk met water vullen. Voeg daarna 15 ml MiteStop toe en vul verder aan met water. Ten slotte goed schudden voor gebruik om een homogeen mengsel te verkrijgen. De opgegeven dosis niet overschrijden en het mengsel binnen 24 uur opmaken. Hanteer bij gebruik van een handdrukspuit voor oppervlaktebehandelingen een spuitafstand van 30 à 50 cm en zorg ervoor dat alle oppervlakken gelijkmatig en net volledig bevochtigd zijn (niet tot afdruipen toe nat maken). Hanteer voor naad- en kierbehandelingen een spuitafstand van ong. 15 cm.

 

Productdetails
07116
4 andere producten in dezelfde categorie: