Alle beste verkochte producten

BSI MITESPRAY BLOEDLUIS 500 ML

07160
€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

BSi MiteSpray Bloedluis

BSi MiteSpray Bloedluis is een doeltreffend en ecologisch mijten- en vlooienbestrijdingsproduct.

BSi MiteSpray Bloedluis is gemakkelijk en snel toe te passen dankzij de handige spuitbus. De meeste parasieten veschuilen zich in spleten, kieren en kleine holtes. Dit product, in de vorm van vloeibaar uitzettend gas, dringt diep in de holtes en de schuilplaatsen.

Toepassing

Gebruiksklaar product voor de bestrijding van rode vogelmijt (ook BLOEDLUIS genoemd), vedermijten en vlooien bij gevogelte (kippen, duiven, kanaries, parkieten, enz.). MiteSpray moet gespoten worden op alle oppervlakken, spleten en holtes waar extoparasieten kunnen voorkomen. Na het sprayen van het product en het indringen in de porieën blijft een laagje fijn verdeelde olie achter. De olie hecht zich vast aan de poten van de mijten en vlooien, waardoor ze niet meer kunnen bewegen. De mijten en vlooien sterven. MiteSpray bevat geen chemische bestrijdingsmiddelen. Fysisch werkingsmechanisme = geen gevaar voor resitentievorming.

Gebruiksaanwijzing

Om te bestrijden: bespuit de zitstokken, de nestkisten, de onderkant van nestschalen, de verzendhokken en alle hoeken, spleten en kieren waar bloedluizen en insecten zich mogelijk kunnen bevinden. Het beste is 2 dunne lagen boven op elkaar aan te brengen. Sproei niet rechtstreeks op de kippen of vogels. Herhaal de behandeling indien nodig of wanneer het olielaagje door stof bedekt is.

Om te voorkomen: toepassen nadat de hokken en kooien grondig zijn schoongemaakt en voordat er opnieuw kippen of vogels in komen. Een goede hygiene is de beste preventie.

Dosis:

voor alle oppervlakten: 1 spuitbus MiteSpray voor ± 8 m².

Voor toepassing in spleten en holtes met bloedluisnesten: 1 spuitbus MiteSpray per 5 m².

Bevat geen water, waardoor geen roestvlekken

 

Productdetails
07160
4 andere producten in dezelfde categorie: