Alle beste verkochte producten

BSI MITE STOP BLOEDLUIS CONCENTRAAT 50 ML

07118
€ 29,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

BSi MiteStop Bloedluis concentraat

BSi MiteStop Bloedluis concentraat is een zeer doeltreffend bestrijdingsmiddel tegen typische ectoparasieten bij vogels, zoals bloedluizen, vogelmijten en piepschuimkevers (kleine meelworm). MiteStop is een pesticidevrij, wateroplosbaar concentraat met fysische werking: het product met een gepatenteerde formulatie vormt een drie-dimensionaal net rondom de ectoparasiet en eventueel aanwezige eitjes (Ecto Net Technology). Hierdoor heeft MiteStop ook een interessante nevenwerking tegen vlooien en helpt het plagen voorkomen. Het verbetert de eiproductie en de algemene gezondheid van kippen en vogels door het stressniveau en het risico op ziektes, veroorzaakt door ectoparasieten, te verminderen. MiteStop bevat geen insecticide, is geur- en kleurloos, kan toegepast worden in aanwezigheid van kippen, vogels en eieren en werkt meteen.

Toepassing

MiteStop toepassen met drukspuit op alle oppervlakken, spleten en holten waar ectoparasieten kunnen voorkomen.
Dosis: 10 ml product op 1 ltr water (1% oplossing) voor ± 10 m².
Aantal toepassingen: voor een noodzakelijke interventie bij een (rode vogel)mijtenplaag zijn ten minste drie opeenvolgende behandelingen nodig, telkens met 5 tot 7 dagen ertussen. Bij een aanhoudende plaag de behandeling elke 30 dagen herhalen.

Gebruiksaanwijzing

De handdrukspuit / drukspuit gedeeltelijk met water vullen. Voeg daarna de juiste hoeveelheid MiteStop toe en vul verder aan met water. Ten slotte goed schudden voor gebruik om een homogeen mengsel te verkrijgen. De opgegeven dosis niet overschrijden en het mengsel binnen 24 uur opmaken. Hanteer bij gebruik van een handdrukspuit voor oppervlaktebehandelingen een spuitafstand van 30 à 50 cm en zorg ervoor dat alle oppervlakken gelijkmatig en net volledig bevochtigd zijn (niet tot afdruipen toe). Hanteer voor naad- en kierbehandelingen een spuitafstand van ongeveer 15 cm.

 

 

Productdetails
07118
4 andere producten in dezelfde categorie: