Alle beste verkochte producten
Pluimveevoer
Pluimveevoer | Lavor

Pluimveevoer

Er zijn verschillende soorten pluimveevoer, deze lichten we graag toe

Van kuiken tot volwassen kip heeft Lavor een passend pluimveevoer. Ze bevatten het juiste aandeel eiwitten, mineralen en vitaminen om een gezonde conditie te bevorderen. De pluimveevoeders van Lavor dragen bij aan een goede gezondheid, vruchtbaarheid en de voeders zijn zeer allround inzetbaar. Voor zowel kippen en kalkoenen als watervogels.

Lavor pluimveevoeders bestaan uit een mix van granen, zaden en plantaardige nutriënten. De specifieke samenstellingen zijn in te zetten voor kuikens net uit het ei tot hennen volop aan de leg. Een legmeel geeft een gelijkmatige opname en een legkorrel is een complete korrel met minder kans op verlies. Er is dus voldoende keus in typen kippen voer.

Naast een pluimveemeel of pluimveekorrel kan er ook een granenmengeling bijgevoerd worden. Dit bevorderd niet alleen het natuurlijke scharrelgedrag, ze zijn er gek op! Voer tot 25% granen bij om vervetting van kippen of andere pluimveesoorten te voorkomen.

Lavor pluimveevoeder zijn er voor hobby dieren en ook voor dieren die productie geven. Voor elk doel, ras en levensfase is er een passend pluimveevoeder.

Nog enkele interessante feiten over pluimvee:

- Daalt de buitentemperatuur, dan stijgt de voederopname. Andersom is het bij warme temperaturen, ze zoeken dan ook graag beschutting tegen zowel kou- als warmte.

- Kippen, kalkoenen en watervogels zijn ook gek op ruwvoer. Geef ze regelmatig groenten,
gras of ruwvoerproducten van Lavor of Hartog.

- Pluimvee is gevoelig voor parasieten, ze nemen graag zandbaden. Als dat niet voldoende helpt, ondersteun ze dan met verzorgingsproducten tegen luizen en vlooien.

Er zijn 27 producten.

Item 1-12 van 27 in totaal item(s)