MARSTALL HORSE MASH 15 KG *

M4164.15
€ 17,73
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Marstall Horse Mash is een licht verteerbare, smakelijke kant-en-klaar mix van puur natuurlijke bestanddelen, naar een oud Zwitsers recept, voor een actieve spijsvertering en een mooi glanzend vel. Marstall Horse Mash is melassevrij, met waardevol geel lijnzaad, smakelijke appelpulp en zemelen. Marstall Horse Mash is rijk aan voedingsvezels en vele andere spijsvertering bevorderende ingrediënten. Koken is niet nodig. Marstall Horse Mash behoeft slechts een korte inweektijd met heet water. Aan Marstall Horse Mash zijn geen conserveringsmiddelen, etherische oliën, vitaminen en mineralen toegevoegd. Marstall Horse Mash is nu nog smakelijker: gezoet met Stevia zoetstof in plaats van suiker! Marstall Horse Mash kan gegeven worden als laatste maaltijd na een zware dag, na lang transport, bij verharen, bij weersveranderingen, na een wormkuur of veulenen – of gewoon ter smakelijke afwisseling. Marstall Horse Mash is uitstekend te combineren met een veterinaire behandeling.

 

Samenstelling

Gerstvlokken, tarwezemelen, lijnzaad, geëxtraheerd lijnzaad, appelpulp, geraffineerde raapolie, calciumcarbonaat, natriumchloride, fenegriek, gesneden en gedroogde Stevia blaadjes.

 

Analyse

Toegevoegde mineralen

Ruw eiwit

13,5

%

Calcium

0,8

%

Verteerbaar ruw eiwit

9,5

%

Fosfor

0,4

%

Ruw vet

7,5

%

Natrium

0,3

%

Ruwe celstof

8,3

%

 

 

Ruwe as

5,2

%

 

 

Energie (DE)

12,5

MJ

 

 

      

Voederrichtlijn

Dieetsupplement voor paarden om tekorten aan te vullen bij chronische aandoeningen van de dikke darm functie¹), bij chronische insufficiëntie van de dunne darmfunctie¹) en bij herstel / ondergewicht²). Marstall Horse Mash is geschikt voor alle paarden van alle rassen. Aanbevolen voerduur:

¹) de eerste 6 maanden;

²) tot aan de genezing.

Het wordt aanbevolen om het advies van een dierenarts in te winnen voordat u begint met voeren of de voertijd verlengt.

 

Aanbevolen hoeveelheid Marstall Horse Mash per dag (let op de bereidingswijze):

 

Klein paard / pony

Ca. 0,25 – 0,50 kg

Volbloed

Ca. 0,50 – 0,75 kg

Warmbloed

Ca. 0,75 – 1,25 kg

 

1 liter Marstall Horse Mash = ca. 450 gr

 

Voedingsadvies:

De hoeveelheden voeren zoals hierboven aangegeven of op advies van de dierenarts. U kunt Marstall Horse Mash toevoegen aan het voer of als een gedeeltelijke / gehele vervanging van de gebruikelijke voergift geven. Marstall Horse Mash 1 tot 3 keer per week voeren, het liefst ’s avonds als laatste maaltijd. De licht verteerbare en smakelijke mix stimuleert de eetlust en de spijvertering. Daarom raden wij Marstall Horse Mash aan na kolieken, operaties, wormen, veulenen, darmproblemen, obstipatie, veranderingen in het voer of weersveranderingen. Zelfs tijdens de wisseling van de vacht in de lengte en herfst, zou Marstall Horse Mash een aantal dagen deel moeten uitmaken van het dagelijkse rantsoen. In tijden van zware stress, zoals tijdens wedstrijden, stalwisselingen, transporten, lactatie of in de dekperiode bevelen wij Marstall Horse Mash aan ter stimulering van de eetlust gedurende de gehele inspanningstijd. Zelfs op staldagen mag Marstall Horse Mash niet ontbreken in het rantsoen. Let op: Als Marstall Horse Mash over een langere periode wordt gegeven als vervanging van krachtvoer, moet Marstall Force worden bijgevoerd.

 

Stevia – de natuurlijke zoetstof:

-Afkomstig van meerjarige planten uit Zuid-Amerika;

-Al honderden jaren gebruikt als medicinale plant en als zoetstof;

-Steviabladeren zijn 30x zo zoet als gewone suiker – maar bevatten geen calorieën;

-Heeft geen invloed op de toename van de bloedsuikerspiegel en de insuline;

-Geen tandbederf

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
M4164.15
16 andere producten in dezelfde categorie: