Alle beste verkochte producten

MARSTALL EXZEM PLUS 1KG

M4146
€ 34,50
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Marstall ExZem-Plus is een natuurlijk supplement van kristallijn kleimineraal (bentonit-montmorillonit). Kleimineraal verlicht het lichaam door giftige stoffen zoals zware metalen te binden, zodat ze uitgescheiden kunnen worden en niet in de bloedbaan terechtkomen. Marstall ExZem-Plus draagt zo bij aan de versterking van het organisme. Het kleimineraal bentonit-montmorillonit ontstaat door verwering van vulkanische as. Marstall ExZem-Plus heeft een ontgiftende werking en helpt, dankzij de hoge kation-uitwisselingscapaciteit, om de zuur-base balans constant te houden. Het grote “oppervlak” van de kleimineralen neemt de "goede" darmbacteriën op en vanwege zijn uitzettende vermogen bevordert het ook de spijsvertering.

 

Samenstelling

Montmorillonit-Illit (100%)

 

Voederrichtlijn Marstall ExZem-Plus

 

Afhankelijk van het paard van februari tot oktober

 

Pony

ca. 10 – 15 g (ca. 1/2 maatlepel)

Klein paard

ca. 15 – 20 g (ca. 2/3 maatlepel)

Groot paard

ca. 20 – 30 g (ca. 1 maatlepel)

 

Het kleimineraal is geurloos en smaakloos. Vanwege de fijne kristallen van Marstall ExZem-Plus door het favoriete voedsel of door een bijzonder aromatisch voedsel, zoals b.v. Marstall Sinfonie of Marstall Mash, mengen.

 

1 afgestreken maatlepel = 25 gram  

 

Voedingsadvies (gelieve in acht te nemen)

Toedienen in combinatie met een voedingssupplement en in de aangegeven dosering.

Maximale hoeveelheid per kg voer: Montmorillonit-Illit 20.000 mg komt overeen met max. 120 gr Marstall ExZem-Plus per paard per dag voor een groot paard met een lichaamsgewicht van 550 kg.

Het wordt over het algemeen aanbevolen om het advies van een specialist in te winnen voordat u een voedingssupplement gebruikt.

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

 

Productdetails
M4146
16 andere producten in dezelfde categorie: