Alle beste verkochte producten

GRANUTOP 14.5 KG

05034.15
€ 62,78
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Granutop: biergist, lijnzaadolie en appelpulp, een sterk trio! Granutop ondersteunt het natuurlijke verteringsproces, verhoogt de afweer en verbetert prestaties.

 

Biergist

Een stabiele darmflora en een optimaal darmslijmvlies zijn een onmisbare schakel bij de afweer van virussen, schadelijke bacteriën en schimmels. Biergist ondersteunt de darmbacteriën en legt een dun filmpje over het darmslijmvlies en versterkt op die manier de afweer. De biergist in Granutop zorgt voor een beter evenwicht van de bacteriën in het maagdarmstelsel, waardoor ruwe celstof beter verteert wordt en daardoor de zuurgraad van de darm verbetert. Gevolg: minder gasvorming en minder verzuring in de dikke darm. Biergist is een rijke, natuurlijke bron van chroom, een mineraal dat noodzakelijk is voor de suikerstofwisseling. Chroom vormt de verbinding tussen insuline en glucose en vergroot daardoor de effectiviteit van insuline. Een verminderde effectiviteit van insuline, die het lichaam tracht te compenseren door meer insuline aan te maken, kan leiden tot verminderde glucosetolerantie of zelfs insuline resistentie. Voor sportpaarden betekent dit dat het rendement uit het voer omhoog gaat. Er is minder insuline nodig en de verbeterde suikerstofwisseling zorgt direct voor betere prestaties.

 

Lijnzaadolie

Van alle plantaardige oliën bevat lijnolie het hoogste gehalte aan omega-3-vetzuren. Onverzadigde en essentiële vetzuren kan het lichaam niet zelf aanmaken en moeten dus via het voer aangeleverd worden.

 

Appelpulp

Appelpulp is smakelijk en vitaminerijk en zorgt voor voldoende ruwe celstof in Marstall Granutop. Het hoge pectine gehalte (15%) ondersteunt evenals de biergist de maag- en darmflora.

 

Voederrichtlijn

1 zak van 14,5 kg is voldoende voor 3 maanden voor een paard van 600 kg

  

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
05034.15
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
16 andere producten in dezelfde categorie: