Alle beste verkochte producten

LIKSTEEN PAARD KNZ 2 KG *

02654
€ 4,99
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Liksteen Paard KNZ nu in witte uitvoering in plaats van roze

 

Liksteen paard KNZ is een speciale liksteen (2 kg) voor paarden en bevat naast 100% zuiver geraffineerd vacuümzout specifieke sporenelementen die de groei en een goede eetlust bevorderen. Deze liksteen paard KNZ bevat magnesium dat ervoor zorgt dat de spieren normaal samentrekken en dat de ontwikkeling van gezonde zenuwuiteinden bevordert. Daarnaast bevat de liksteen zink dat een positief effect heeft op de eetlust en zorgt voor een glanzende vacht. Ook bevat deze liksteen ijzer. Dit is van belang voor het zuurstoftransport en het uithoudingsvermogen en is zeer belangrijk voor sportpaarden. De likstenen zijn vochtbestendig en hebben een stabiele vorm.

De samenstelling van de liksteen paard KNZ is afgestemd op de specifieke behoeften van uw paard. Naast zout bevat deze liksteen essentiële mineralen en spoorelementen. Aan de liksteen worden geen kunstmatige smaakversterkers of kleurstoffen toegevoegd. Elk paard likt naar individuele behoefte.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik 1 liksteen van 2 kg voor 1 paard en meerdere likstenen van 2 kg of een steen van 10 kg voor meerdere paarden. Hang de paardenliksteen op borsthoogte in de buurt van een waterbron en zorg ervoor dat het paard altijd vrije toegang heeft tot schoon water. De houder voor paardenlikstenen van 2 kg moet met de smalle kant naar onderen worden opgehangen. Omdat zout corroderend werkt op staal, moet het contact tussen de liksteen en stalen oppervlakken zoveel mogelijk worden vermeden.

 

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
02654
16 andere producten in dezelfde categorie: