Alle beste verkochte producten

POWERFIT 15 KG*

07471
€ 72,15
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Farm-O-San PowerFit 15 kg

Wanneer rehydratatie noodzakelijk is

De vochtbalans van jonge kalveren kan verstoord worden als gevolg van hoge temperaturen of stresssituaties, bijvoorbeeld bij transport. Dit veroorzaakt een verlies aan lichaamszouten, een verstoorde zuurbalans en vermindert de conditie van het kalf. Als gevolg hiervan drinkt het kalf minder, groeit het minder en in extreme gevallen kan het kalf zelfs sterven.

Farm-O-San PowerFit herstelt de balans snel

Wanneer een dier gerehydrateerd moet worden en alleen water krijgt, zal zijn vochtbalans niet herstellen. Elektrolyten en glucose zijn noodzakelijk voor overbrenging van water uit de darm naar het lichaam. Farm-O-San PowerFit bevat de elektrolyten die een kalf nodig heeft voor rehydratatie. Daarnaast bevat het dextrose om energie te leveren en natriumbicarbonaat voor de zuurregulatie, waardoor het kalf optimaal ondersteund wordt.

Toediening en gebruiksaanwijzing:

Gebruik Farm-O-San PowerFit wanneer dieren gerehydrateerd moeten worden als gevolg van hoge temperaturen en/of stresssituaties. Start met de toediening van Farm-O-San PowerFit voordat kalveren vervoerd worden of aan stress worden blootgesteld.

Aanbevolen gebruiksduur: 1-3 dagen.

Adviesdosering van 1 kg per 40 liter water (of 25 gram = 1 maatlepel per liter water).

Geef gedurende 2-3 dagen en voor maximaal 7 dagen, 2 keer per dag, tussen melkvoedingen door, 1 tot 2 liter elektrolytenoplossing met 25 gram Farm-O-San PowerFit per liter water. Altijd oplossen in lauw water (ongeveer 35°C).

 

Meng Farm-O-San PowerFit niet door de melk.

 

Samenstelling

Per kg product

Kalium

0,9%

Dextrose

70%

Natriumchloride

15%

Natriumbicarbonaat

7%

Vitamine E

1 500 IU

 

Zorg steeds voor voldoende vers en schoon drinkwater.

Wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving voorbehouden.

Kijk voor de meest recente informatie op het etiket van dit product.

 

Productdetails
07471
9 andere producten in dezelfde categorie: