Alle beste verkochte producten

MILQUESTRA ontworming kleine kat/kitten

05460
€ 5,75
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Beaphar Milquestra ontwormingsmiddel - voor kittens vanaf 6 weken en een lichaamsgewicht vanaf 0,5 kg en voor katten tot 4 kg.

Wormen, je ziet ze niet, maar uw kat kan last hebben van wormen. Ze leven in het lichaam van uw kat en nemen voedingsstoffen op die het dier zelf nodig heeft. Ze kunnen daardoor schadelijk zijn voor uw kat. Bovendien zijn ze besmettelijk voor mensen!

Daarom hanteren dierenartsen de volgende richtlijn om dier en mens gezond te houden: ontworm uw kat minimaal 4x per jaar!

Milquestra wormtabletten kitten/kleine kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor kittens en kleine katten tot 4 kg. Geschikt voor kittens vanaf 6 weken en 0,5 kg lichaamsgewicht.

Milquestra is werkzaam tegen: lintwormen, haakwormen, spoelwormen, hartwormziekte (preventieve behandeling).

Milquestra is eenvoudig toe te dienen, meestal slechts één tablet per dier. De tabletten zijn klein en hebben een rundvleessmaak. Milquestra is het breedst werkende ontwormingsmiddel en bevat de nummer één gebruikte werkzame stoffen voor ontworming in Nederland. Werkzame stof: Milbemycine oxime 4 mg, Praziquantel 10 mg.

Dosering

Afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kitten / kat is de dosering als volgt:

0,5 - 1 kg: 0,5 tablet

1 - 2 kg: 1 tablet

2 - 3 kg: 1,5 tablet

3 - 4 kg: 2 tabletten

 

Hoe vaak een wormkuur toegepast dient te worden hangt af van o.a. de leeftijd en de omgeving van het dier. Gemiddeld is dit 4x per jaar.

Indien jouw kat meegaat op vakantie, is het verstandig navraag te doen of voor het betreffende land een ander advies geldt.

Wijze van toediening

Milquestra oraal (via de bek) toedienen met of na wat eten.

NA TOEDIENING UW HANDEN WASSEN!

Gebruik tijdens drachtigheid en lactatie

Het diergeneesmiddel kan worden gebruikt bij fokdieren, met inbegrip van drachtige en lacterende poezen.

Zie voor meer informatie de bijsluiter in de verpakking.

 

 

Productdetails
05460
16 andere producten in dezelfde categorie: